netfreaks.gr | internet crossroad

About


netfreaks.gr

Το netfreaks.gr ξεκίνησε το ταξίδι του το 2002, περνώντας από διάφορες φάσεις μέχρι και το 2006 όπου πήρε την παρούσα μορφή ως blog. Ένα Ελληνικό Τεχνολογικό blog με έμφαση σε ό,τι καινούργιο συμβαίνει στον χώρο του διαδικτύου, των gadgets, των νέων τεχνολογιών αλλά και πολλών άλλων θεμάτων όπως είναι εμφανές απ’ τις υπάρχουσες κατηγορίες. Το *professional blogging* δεν ήταν ποτέ συμπάθεια μας, γι’ αυτό και κάθε θέμα που γράφεται χαρακτηρίζεται από αυθεντικότητα & χιούμορ.

Είμαστε πάντα χαρούμενοι να παρουσιάζουμε νέες υπηρεσίες και προϊόντα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες του blog. Σχετικά με δελτία τύπου και ανακοινώσεις, στείλτε τα e-mails σας στο press[at]netfreaks.gr. Έχετε υπόψιν όμως ότι ποτέ δεν κάνουμε αυτούσια αναπαραγωγή δελτίων τύπου & ότι παρουσιάσεις προϊόντων ή υπηρεσίων γίνονται, πάντα εμπεριέχουν καλοπροαίρετη κριτική και διέπονται απ’ αυτά που αναφέρουμε στην τελευταία πρόταση της παραπάνω παραγράφου.

Δεν είμαστε ούτε το *δημοφιλέστερο*, ούτε το *καλύτερο* Ελληνικό blog, αλλά οι αναγνώστες μας εκτιμούν το αξιόλογο περιεχόμενο. Εάν επιθυμείτε την προώθηση των προϊόντων ή της εταιρίας σας μέσω διαφήμισης στο netfreaks.gr επικοινωνήστε μαζί μας στο advertise[at]netfreaks.gr.

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, απορία, πρόταση ή για να βγάλετε το άχτι σας τέλος πάντων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας!

The Author: Βίκτωρας Αγγελόπουλος ( aka netfreak )

Λάτρης της τεχνολογίας και του θαυμαστού World Wide Web. Με ανολοκλήρωτες σπουδές πάνω στο Software Engineering αλλά συνεχή εκπαίδευση σε οτιδήποτε σχετίζεται με το Web.

Δεν ξέρω αν μπορώ να αυτό-χαρακτηριστώ Entrepreneur αλλά μόλις στα 17, μαζί με τον αδερφό μου δημιουργήσαμε την Webstart, εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στην οποία εργάζομαι μέχρι και σήμερα. Στην πορεία, ανέλαβα και ως unit manager της Cityhost, του business unit που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για παροχή υπηρεσιών Hosting & Domain Registration.

Λόγω τις δίψας μου για γνώση σε ό,τι βρίσκω ενδιαφέρον [ όχι απαραίτητα τεχνολογικής φύσεως ], μερικές φορές *γίνομαι* παιδί για όλες τις δουλειές, όπως για παράδειγμα την τεχνολογική υποδομή & συντήρηση αυτής μέσα στην εταιρία.

Πέραν της τεχνολογίας, είμαι λάτρης των σκύλων, και ιδιαίτερα του δικού μου [ :p ] ονόματι Zidane [ η ιστορία του στο pets.gr ] ο οποίος εγκαταστάθηκε ως συγκάτοικος μου το 2006. Τελευταίο hobby μου είναι η φωτογραφία και στην παρούσα φάση πειραματίζομαι με την πρώτη μου dSRL. Μία μανία μου, οι σειρές της US TV. Από Lost & Prison Break, μέχρι Supernatural, Scrubs & Dexter και φυσικά The Big Bang Theory… θα ήθελα ένα κατεβατό για να αναφέρω μόνο τις αγαπημένες μου.

My Gear:

  • Desktop PC: CoolerMaster 690 II Advanced που στα σωθικά του έχει: TT Toughpower 700W, Asrock X58 Extreme 3, Intel Core i7 930, ATI Radeon HD5770, 6GB DDR3 @1333Mhz, περίπου 1,2TB combined capacity of SATA2 HDD drives [ +1TB external Seagate FreeAgent ], Gigabyte TV-Tuner και ένα Eaton 5110 @1000VA.
  • Monitor: Samsung Syncmaster P2450 H εκπληκτική 22άρα Samsung Syncmaster 2232BW [ πλέον στο γραφείο ]
  • Advent 4211 netbook με 2GB RAM
  • Canon EOS 1000D
  • iPhone 4S black/li>

Social Me: Twitter / Facebook / LinkedIn / FlickrCopyright © 2006-2024 netfreaks.gr • All Rights Reserved • Powered by Wordpress • Design by Gerasimos Tsiamalos • seamless Hosting by Cityhost