netfreaks.gr | internet crossroad

15 Apr 10

Bundlebox: εύκολες αγορές από Αμερική


image Ο πραγματικός “Θείος” είναι γεγονός! Εδώ και μερικούς μήνες, Ευρωπαίοι πολίτες αγοράζουν ό,τι τραβάει η όρεξη τους από οποιοδήποτε US e-shop σε συμφέρουσες τιμές.

Μέχρι τώρα υπήρχαν αντίστοιχες υπηρεσίες, αλλά πραγματικά μπροστά στο μπουκέτο υπηρεσιών του BundleBox δεν έχουν τύχη. Το δημιούργημα του Andre Schmidt [ νομίζω απλή συνωνυμία! ] – με παρελθόν στο eBay και στην Google – σου επιτρέπει να ψωνίζεις ότι επιθυμείς, προσφέροντας διευκολύνσεις σε κάθε βήμα της αγοράς.

Και πόσα θα μου “φάνε”;

Η εγγραφή είναι απολύτως δωρεάν, και αμέσως μετά το sign-in έχεις ένα πανέμορφο μήνυμα που αναφέρει την νέα σου πλήρη διεύθυνση στην Αμερική ώστε να την χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε αγορά σου! Εγώ ήδη θαυμάζω την διεύθυνση μου στο Kentucky…

Λιμπίζεσαι ήδη το iPad; Ξέρω… και που θα βρεις US Credit card η οποία είναι απαραίτητη για το Apple store; Κι εδώ το BundleBox σε βγάζει ασπροπρόσωπο με την υπηρεσία “Buy for me” που παρέχεται με ένα κόστος της τάξης του 10% επί της τιμής ( incl. shipping costs ), και κάνει τις αγορές για λογαριασμό σου.

Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη όμως, καθώς πριν κάνεις τις αγορές σου, έχεις μία λεπτομερή προσφορά για καθετί!

Το Bundlebox ενσωματώνει μία advanced έκδοση του DutyCalculator [ ακόμα ένα web service της ίδιας εταιρείας ] και σου επιτρέπει να υπολογίσεις το κάθε cent που θα βγει από την τσέπη σου.

Επιλέγεις την χώρα προέλευσης – φυσικά και η Ελλάδα είναι στις επιλογές! – και αρχίζεις να προσθέτεις τα επιθυμητά αντικείμενα λεπτομερώς ώστε να υπολογιστεί με ακρίβεια το κόστος. Και στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο τα μεταφορικά, αλλά και αυτό του τελωνείου ή άλλοι φόροι όπως ΦΠΑ.

Θα σταθώ λίγο στο κόστος εκτελωνισμού καθότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά: Υπάρχει βάθος 3 κατηγοριών, ώστε το προϊόν που θα επιλέξεις να αντιστοιχεί στις λίστες του τελωνείου. Κάτι τέτοιο είχαμε συζητήσει στο άρθρο περί Tees, US & τελωνείων και στο BundleBox κάνουν την υπόθεση υπολογισμού κόστος εκτελωνισμού πολύ απλή υπόθεση.

Και το εννοούν: Εφόσον όλα περνάνε από τα Αγγλικά τελωνεία για να εισέλθουν στην Ε.Ε. και έχουν συνάψει συνεργασία με ένα κορυφαίο γραφείο που ασχολείται αποκλειστικά με τελωνειακά θέματα.

Να δούμε όμως κι ένα real life παράδειγμα όμως ε; Τι λες για το iPad 16GB; [ click for full-size ]

image

+142€ για να έχεις το iPad στην πόρτα σου σε 4-5 εργάσιμες, πως σου ακούγεται; Δηλαδή μιλάμε για συνολικό κόστος αγοράς 507€ ! Beat that e-shop! [ Η τιμή αυτή δεν είναι μέσω “Buy for me”. Βάσει των οδηγιών υπολογίζω έξτρα ~40€ για το συγκεκριμένο ]

Βέβαια, για όσους ψήθηκαν για iPad, επειδή η μισή Αγγλία έχει ήδη πάρει το δικό της μέσω του Bundlebox [ ακόμα και οι υπάλληλοι στην Google UK έχουν κουπόνια έκπτωσης για την υπηρεσία ], θα πρέπει να αναφέρω ότι οι παραγγελίες για iPad έχουν μπει on-hold [ μέσω της υπηρεσίας “Buy for me” πάντα ] μέχρι τις 21 Απριλίου… sorry folks!

Αυτά είναι μόνο;

Επιπλέον, με ένα κόστος ~ £20 / έτος για πακέτα αξίας ως £10,000 [ ή £4.99 για πακέτα αξίας ως £500 ], απολαμβάνεις ασφάλιση των αντικειμένων σου όσο “κάθονται” στις αποθήκες του Bundlebox ενάντια σε απώλεια ή ζημιά. Αλλά γιατί να τα κρατήσεις εκεί; Φυσικά για το repackaging ώστε να ταξιδέψουν από Αγγλία σε σένα με περισσότερη ασφάλεια ή ακόμα και να γίνει repackaging πολλών αντικειμένων μαζί και να σου βγει οικονομικότερα.

Προσφέρεται ακόμα και ασφαλιστική κάλυψη για τις μεταφορές, με το ανώτατο ποσό κάλυψης τα £10,000 ανά αντικείμενο.

Για το τέλος όμως αφήνω τα καλύτερα… Τι θα λεγες για διεθνή εγγύηση 1 έτους; Για οποιοδήποτε προϊόν αγοράσεις!  wink

Θα κλείσω όπως ξεκίνησα: Ο πραγματικός “Θείος από την Αμερική” βρίσκεται στην Αγγλία και ονομάζεται Bundlebox. Ανυπομονώ να τους δοκιμάσω!  cheese

Update: Με ενημέρωσαν από την BundleBox ότι εγγυώνται για οποιοδήποτε estimate από το σχετικό εργαλείο σχετικά με τα κόστη τελωνείου! Επιπλέον, για το iPad [ που βγάζει μηδενικό κόστος εκτελωνισμού ] ανέφεραν συγκεκριμένα:

Regarging the Ipad, we went to Customs ourselves to get the Duty ruling

 

Σου άρεσε το θέμα; Πάρε το RSS feed για να διαβάζεις παρόμοια άρθρα!

Socialize


31 Σχόλια

 • Sugarenia 15/04/2010 at 01:37

  Too good to be true. Δεν γίνεται.

  Πρέπει να ψάχνω τα ψιλά γράμματα τώρα – κι έχω δουλειά.

  Γαμώτο σου Βίκτωρα γιατί με ξεσηκώνεις;! ><

 • porcupine 15/04/2010 at 01:38

  Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ν’ αγοράσω το iPad από το Bundlebox κι όχι π.χ. από το Amazon (δεν ξέρω καν αν το φέρνει – παράδειγμα είναι).

  Πιθανόν να μη διάβασα σωστά, αλλά μπορείς να εξηγήσεις τι παραπάνω μου προσφέρει στην πράξη; (π.χ. τιμές, ασφάλεια, ταχύτητα κλπ.)

 • Stelabouras 15/04/2010 at 01:39

  Man ξέρω για ένα παρόμοιο service που κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς (virtual mailbox) και δυστυχώς ένας φίλος φίλου που το χρησιμοποίησε για να πάρει το iPad, του το κράτησαν τελωνείο γιατί στο πακέτο φαινόταν το όνομα της εταιρίας και όχι κάποιο local address από κάτοικο.

  Just saying, για να μην την πατήσουν και άλλοι

 • klou 15/04/2010 at 01:43

  Πολύυυ ωραίο!

 • netfreak 15/04/2010 at 02:01

  Θα ξεκινήσω από τον Στέλιο: Είναι αρκετά πιο εξελιγμένη υπηρεσία από εκείνες usa2me κ.α. [ π.χ. το virtual suite address μου δεν αναφέρει πουθενά το Bundlebox ]

  Όλες οι αγορές εδώ είναι πραγματικές, στην περίπτωση του iPad π.χ., δεν φαίνεται καν να έχουν προστεθεί import duties, αλλά μόνο import VAT!

  Όπως αναφέρω και στο άρθρο, έχουν κάνει *master* στα θέματα τελωνείου grin +φυσικά το estimate είναι όσο πιο ακριβές γίνεται βάσει των νομοθεσιών και των shipping tarrifs!

  @sugarenia: I’m your shopping guide! :D

  @porcupine: Γιάννη, από το Αμερικανικό Amazon δεν μπορείς ακόμα να αγοράσεις για Ελλάδα, αν βλέπω καλά τα ισχύοντα policies. Το Αγγλικό φυσικά και δεν το έχει διαθέσιμο!

  Στην πράξη για μένα προσφέρει σίγουρα ελκυστικές τιμές στα μεταφορικά, αλλά και ταχύτητα γιατί μιλάμε για 4-5 εργάσιμες! Και λίγο παραπάνω να είναι από το θεωρητικό που υπόσχονται, υπολόγισε εφόσον κάνεις μόνος σου αγορά από US σε κατάστημα που στέλνει απευθείας Ελλάδα θα στο τουλάχιστον σε 10-15 μέρες [ standard shipping ].

  Τέλος, είναι και θέμα του τελωνείου όπως είπα και στον Στέλιο, τεράστιο +.
  Εγώ έχω ήδη παραγγείλει την timbuk2 τσαντούλα μου και βάσει του estimator δεν περνάει τελωνείο. Είναι μόνο €30 μεταφορικά.

  Θα ήθελα να παραθέσω και ένα άρθρο, την είδηση ότι η Google UK προσέθεσε το BundleBox στο “employee staff discount program”

  Περιμένω επίσης απάντηση από το BundleBox για την επιφυλακτικότητα σε σχέση με το τελωνείο. i will update!

 • porcupine 15/04/2010 at 02:08

  Οι τύποι αγοράζουν ό,τι θες αυτοί για σένα.

  (Άργησα λίγο, αλλά το ‘πιασα. Ντόινγκ! Εντάξει, δεν είμαι και ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου.)

 • netfreak 15/04/2010 at 02:14

  Το “Buy for me” είναι έξτρα υπηρεσία ώστε να μην ανακατευτείς εσύ καθόλου [ για ένα +10% επί της τιμής ], αλλά στην ουσία αυτό που κάνουν είναι ότι αναλαμβάνουν να στο εκτελωνίσουν [ ενημερώνοντας σε πρώτα για οποιοδήποτε έξτρα κόστος, όχι όπως η FedEX/UPS… καμία σχέση ] και να στο στείλουν έπειτα από την Αγγλία, φθηνά και γρήγορα στο σπίτι σου.

 • Stelabouras 15/04/2010 at 02:29

  Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες Βίκτωρα, αν δουλεύει (θα περιμένω να κάνεις εσύ το πείραμα raspberry) τότε θα πρόκειται για μια φοβερή υπηρεσία.

 • jazzman 16/04/2010 at 04:50

  Πάρα πολύ καλό το άρθρο σου ……έκανα εγγραφή …αλλά με πολλές απορίες και επιφυλάξεις ..Απ ότι κατάλαβα οι τιμές είναι αρκετά συμφέρουσες …ακόμα και για ένα t-shirt ?Για παράδειγμα ..Πες ότι παίρνω ένα t-shirt από Αμερική και έχει 20$.η Αποστολή για Ελλάδα είναι περίπου στα 14$ δηλαδή σύνολο 34$.Δηλασή μέσω αυτής της υπηρεσίας πόσο πιο φθηνό μπορεί να μου έρθει η απλά είναι για αντικείμενα πιο μεγάλης αξίας (δηλαδή εκεί είναι αισθητή η διαφορά ).Τα έξοδα για Αμερική είναι 0$.(Απορώ αν το κάνει κανένα Ελληνικό κατάστημα αλλά αυτό είναι άσχετο ) Μπορείς να μου λύσεις αυτήν την απορία
  Ευχαριστώ ……

 • netfreak 16/04/2010 at 05:04

  Δεν συμφέρει για 1 t-shirt, ίσως ούτε για 2 :p

  Το Bundlebox συμφέρει για προϊόντα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ευρώπη ή έχουν εξωφρενικές τιμές σε σχέση με την Αμερική. Δηλαδή, πάντα μία σύγκριση είναι απαραίτητη ώστε να δεις τι γλυτώνεις.

  Στο παράδειγμα που αναφέρεις, το κόστος της αγοράς δεν συμφέρει την χρήση μίας τέτοιας εξελιγμένης υπηρεσίας. Φυσικά όμως μπορεί να συμφέρει για ρούχα γενικότερα. Αλλά υπάρχουν πολλές παράμετροι με κυριότερο το κόστος αγοράς και κατά πόσο ίσως επωφεληθεί αυτό από τελωνειακούς δασμούς που μερικές φορές μπαίνουν κάπως αυθαίρετα, ειδικά από μεγάλες εταιρίες Courier αφού επωφελούνται οι ίδιες με 60-200€ αν σταματήσει το πακέτο σου στο τελωνείο! [ δεν αναφέρομαι στον ΦΠΑ εισαγωγής που είναι standard ].

  Αν όμως θες να ξοδέψεις π.χ. 200€ σε ρούχα από Αμερική και εμπίπτουν σε κατηγορίες χωρίς τελωνειακούς δασμούς [ ανάλογα, μπορείς να το δεις στο shipping estimate ], τότε και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το πακέτο ταχύτατα στην πόρτα σου.

 • Chris 29/04/2010 at 01:09

  Μήπως υπάρχει κάποιος που να το έχει ήδη δοκιμάσει? Ευχαριστώ  C

 • netfreak 01/05/2010 at 04:20

  @Annoula Μάλλον ο εκτελωνιστής δεν ξέρει καλά την νομοθεσία, όπως συμβαίνει γενικότερα στα Ελληνικά τελωνεία ή απλά σου λέει, το λιγότερο, μπούρδες.

  Αν θες μπορείς να του δείξεις το το έγγραφο της απόφασης που επιβεβαιώνει την κλάση του iPad και πως αυτό δεν έχει τελωνειακούς δασμούς. [ ισχύει σε όλη την ΕΕ ]

  Σε σχέση με το iPad from Bundlebox τώρα έχω κάποια δυσάρεστα νέα, αλλά άσχετα με τελωνειακά θέματα, post will follow.

 • Annoula 01/05/2010 at 05:05

  Εχεις δικιο , εγω φταιω , γιατι ειπα το γενικο που γνωριζω μιας και συνηθως φερνω ρουχα…μολις επικοινωνησα μαζι του και μου ειπε οτι πολυ σωστα αναφερεις.Οι συσκευες υψηλης τεχνολογιας και τα κομπιουτερ γενικα ερχονται ατελως.Μου ειπε ακομα οτι δεν υπαρχει καποιος τροπος αλλος να μειωσεις το κοστος…

  Δυστυχως απ’οτι φαινεται δεν προλαβαμε το bundlebox…γνωριζεις μηπως τι γινεται με Ευρωπη?εχει ερθει? αν ναι σε τι τιμες περιπου μιας και την εβδομαδα που ερχεται παω Παρισι…

 • netfreak 01/05/2010 at 05:49

  Δεν έχει έρθει ακόμα και αναμένεται να αργήσει αρκετά. Τέλη Μαϊου, πλέον αναμένεται – όπως αναμενόταν τέλη Απριλίου – για αρχή σε Αγγλία & ίσως Γαλλία / Γερμανία.

  Οι τιμές ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως, αλλά αν βασιστούμε στο price leak του Play.com, μιλάμε για £499 [ ~580€ ] για το μικρότερο μοντέλο.

  btw, ζητώ συγνώμη για το επιθετικό ύφος σχετικά με τον εκτελωνιστή, αλλά καταλαβαίνεις ότι κι εγώ έχω υπάρξει *θύμα* των [ πολλές φορές αλόγιστων ] χρεώσεων τους. smile

 • Annoula 01/05/2010 at 02:30

  Συγγνωμη για την παρεμβαση αλλα δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο…Φερνω κατα καιρους πραγματα απο Αμερικη και ετσι αναζητησα εκτελωνιστη ωστε να εχω και καλυτερη πληροφορηση…Ενδιαφερομαι να φερω το ipad και σε σχετικη μου ερωτηση μου απαντησε οτι στο τελωνειο εδω θα το σταματησουν…Θα πρεπει λοιπον να πληρωσω 30 ευρω για παραλαβη διατακτικης , αποθηκευτικα στην DHL , Goldair (εξαρταται σε ποιες αποθηκες παει το δεμα). Θα πρεπει να πληρωθει ΦΠΑ και απο την στιγμη που η αξια υπερβαινει τα 150 ευρω μαζι με τον ναυλο τοτε πληρωνονται και δασμοι…Βαλτε και τα εξοδα των τελωνειακων…Ανεβαινει αρκετα το κοστος…Παντως σκεφτομαι να το φερω απο Αμερικη μιας και ο νεαρος (εκτελωνιστης) ειναι πολυ φτηνος σε σχεση με αλλες τιμες που βρηκα στην αγορα και γλιτωσα και την courier μιας και συναντηθηκαμε και μου το παρεδωσε (μια γειτονια ειμαστε ακομα και στην Αθηνα)…επιπλεον οι τιμες που ακουγονται για Ελλαδα ειναι υπερβολικες….Μηπωσ να κανω εμποριο τελικα???

 • netfreak 07/10/2010 at 09:07

  Καλύτερα ρίξε μια ματιά στο Tees, US & Ελληνικά τελωνεία και στα σχόλια εκεί για να κατατοπιστείς.

 • πανος 07/10/2010 at 03:33

  γεια χαρα.θα ημουν ευγνωμον αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει με μια αγορα  που θελω να κανω απο αμερικη(σημειωση..1η αγορα μου)λοιπον προκειται για ενα  t-shirt που μονο απο us μπορω να τ προμηθευτω.κοστιζει 26.99δολλαρια καιο τροπος delivery ειναι μονο με  XPO INTERNATIONAL FIRST CLASS   an leei se kapoion kati,dld+6.95 επομενως παμε στα 34.94 τωρα αυτο  τ πακετο θα περασει τελωνειο και αν  οχι εγω θα το παραλαβω απο που ????οποιος μπορει να με διαφωτισει θα κανε μεγαλη εξυπηρετηση  οχι μονο  για να μαθω αλλα να δουμε και λιγο τη γλυκα  απο ονλινε αγορες ευχαριστωω!!

 • N3CR4 25/12/2010 at 10:18

  Guys το δοκίμασε πρόσφατα κανείς ;

 • N3CR4 26/12/2010 at 07:35

  Μάλιστα, οπότε πάλι την ξεχνάμε την Αμερική για ψώνια…
  Άμα έχει κάποιος γνωστό στην Αγγλία και τα στείλει σε αυτόν μέσω του Bundlebox και μετά τα στείλει αυτός Ελλάδα;

 • netfreak 26/12/2010 at 03:56

  @N3CR4 δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό το Ελληνικό branch της Fedex σταμάτησε να συνεργάζεται με την Bundlebox για να λαμβάνουμε εκτελωνισμένα δέματα μέσω Αγγλίας.

  Το είχα γράψει και σε σχόλιο σε άλλο άρθρο αλλά ξέχασα να το βάλω εδώ.

  Update μέχρι στιγμής δεν έχουμε… και πλέον χωρίς προπληρωμένα τέλη εκτελωνισμού/ΦΠΑ κ.τ.λ. δεν συμφέρει το BundleBox για Ελλάδα, δυστυχώς :(

 • N3CR4 29/12/2010 at 07:18

  Ναι όντως το πόσο θα μου κοστίσει ο τρόπος αποστολής από Αγγλία είναι ένα θεματάκι. Δεν γνωρίζω καν αν μπορώ να το υπολογίσω ΠΡΙΝ κάνω την παραγγελία.
  Θα προτιμούσα το courier λόγω του ότι αισθάνομαι λίγο πιο σίγουρος. Tracking number, κωδικός αποστολής και άνθρωποι να τους ρωτήσεις αν κάτι παει στραβά. Για Royal mail δεν με βλέπω.

 • netfreak 29/12/2010 at 07:41

  Κι όμως, τα Βρετανικά ταχυδρομεία είναι πολύ καλά. Υπολόγισε από εδώ πόσο θα σου κοστίσει. Ή απευθείας από το Parcelforce calculator

 • N3CR4 29/12/2010 at 10:25

  Nice links! Δεν το ήξερα ότι μπορείς να τα υπολογίσεις online με διαστάσεις. Τώρα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να υπολογίσων την τιμή αλλά γενικώς πολλά πράγματα από Αμερική μου έχουν μπει στο μάτι. Αποθήκευσα τα links για μελλοντική χρήση. Κάτι άλλο σχετικά με το Bundlebox, πριν σταματήσει την συνεργασία του με την Fedex έστελνε από Αμερική απευθείας στην Ελλάδα (πώς κατάφερνε και είχε τέτοιες τιμές με τελωνείο Ελλάδας;) ή τα έστελνε στην Αγγλία (οπότε πλήρωνες της Αγγλίας το τελωνείο) και μετά από εκεί στην Ελλάδα υπό την ευθήνη του;

 • netfreak 29/12/2010 at 10:37

  Όχι, δεν έστελνε απευθείας Ελλάδα, εκτελώνιζε στην Αγγλία. Και σε συνεργασία με Fedex τα έστελνε στην Ελλάδα.

  Αλλά το Ελληνικό branch της Fedex αποφάσισε να μην δέχεται πλέον δέματα που έχουν ήδη εκτελωνιστεί σε άλλη χώρα της Ε.Ε. – ή κάτι τέτοιο – φυσικά για να μην χάνονται οι υπέρογκες αμοιβές των εκτελωνιστών και διάφορα άλλα fees.

  Για να καταλάβεις. Αν εκτελωνίσεις εσύ κάτι μέσω ΕΛΤΑ θα πληρώσεις: α) τυχών δασμό – στα περισσότερα πλέον είναι 0% β) ΦΠΑ 23% και γ) διάφορα άλλα fees ( handling, φύλακτρα της τάξεως των 10-20€.

  Το γ) μέσω Fedex και άλλων εταιρειών μπορεί να είναι και στο 150% της καθαρής αξίας των αντικειμένων.

 • N3CR4 29/12/2010 at 12:16

  @HitMan καμία ιδέα;

 • netfreak 29/12/2010 at 03:59

  Δεν βρίσκω λόγο να έχεις πρόβλημα περί αυτού. Αν γίνει δηλαδή ο εκτελωνισμός στην Αγγλία. Θα πρέπει όμως να υπολογίσεις τα μεταφορικά από ΗΠΑ>Αγγλία μέσω Bundlebox και από Αγγλία>Ελλάδα, ανάλογα με τι θα στα στείλει ( courier / Royal mail ) για να δεις πόσο σε συμφέρει. Γιατί άλλο κοστίζει μία διακεκομμένη αποστολή με τις συμφωνίες της Bundlebox, κι άλλο με το 2ο σκέλος από ιδιώτη.

 • N3CR4 30/12/2010 at 02:24

  Με λίγα λόγια δηλαδή η αποθήκευση και τα φύλακτρα είναι ανεξέλεγκτος εδώ… Και γαμώ τις φάσεις ήταν το Bundlebox. Αλλά πάει…. Κρίμα.

 • mazas 14/06/2011 at 15:30

  ρε παιδιά έκανα λογαριασμό (κατα λάθος και τώρα δεν ξέρω πως δουλεύει) μπορεί να βοηθήσει κάποιος

  • netfreak 14/06/2011 at 17:19

   Να σε προειδοποιήσω ότι όπως ανέφερα και σε άλλα σχόλια, πλέον δεν “δουλεύει” για Ελλάδα. Όχι ότι δεν θα στα στείλε, αλλά δεν θα γίνει ο εκτελωνισμός από το BundleBox ( στην Αγγλία ).

 • mazas 14/06/2011 at 19:22

  ok δεν θα μπω καν στο κόπο τσάμπα τα 10 €

 • χρηστος 18/03/2014 at 13:51

  ερωτηση εαν θελω να φερω μια μοτοσυκλετα απο αμερικη τιι γινεται

Η γνώμη σου

Ενημέρωση για νέα σχόλια


Copyright © 2006-2024 netfreaks.gr • All Rights Reserved • Powered by Wordpress • Design by Gerasimos Tsiamalos • seamless Hosting by Cityhost